Neil Nitin Mukesh 41 yaşına giriyor: Bir aktör olarak her zaman kendimi zorlamaya çalıştım – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Neil Nitin Mukesh bugün bir yaş daha büyük. Ancak son iki yılın Covid-gergin doğum günlerinden sonra, gerçekten istediği gibi gitmesine izin vermiyor.
Neil şöyle diyor: “Doğum günlerinin herkesin kalbinde özel bir yeri vardır, ben de farklı değilim. Her ne kadar gerçekten istediğim düzeyde, bir parti şeklinde ve saçlarımı salarak kutlamamış olsam da. Dünyada bu kadar çok acı varken çığlık atmak doğru gelmiyor.”

Neil, ailesi yanında olduğu için mutludur. “Tanrı’ya dua ediyor ve üzerime yağdırdığı sevgi ve nimetler için O’na şükrediyorum. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz her gün bir kutlama gibi hissediyorum. Annem, babam, erkek kardeşim, kız kardeşim, sevgili eşim ve canım kızım Nuvi’nin yanımda olmasından dolayı çok mutluyum. Onlar benim hayattaki en büyük armağanlarım ve onları bana verdiği için Tanrı’ya şükrediyorum.”
Kariyerine dönüp baktığında Neil şöyle diyor: “Muhtemelen Johnny Gaddar’da çok alışılmadık bir çıkış yapan ve bunu da kendi özgür iradeleriyle yapan birkaç aktörden biriyim. Her zaman bir oyuncu olarak kendimi zorlamaya çalıştım. Kalıplaşmış beklentilerle sınırlandırılmak istemiyorum. Tahmin edilemez olmayı seviyorum. Bu yüzden Saat Khoon Maaf, David, Johnny Gaddar, Indu Sarkar, Wazir, Oyuncular gibi rollerde oynadım. Ama aynı zamanda popüler sinemanın ticari yaklaşımını, dolayısıyla New York, Prem Rattan Dhan Payo ve Golmaal gibi büyük filmleri dengelemeyi seviyorum.”