‘Pathaan’ gişe koleksiyonu: Shah Rukh Khan’ın başrol oyuncusu 466 Rs ile önde yarışıyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve John Abraham aktörü ‘Pathaan’ gişede muhteşem bir koşunun tadını çıkarıyor. Film, Cumartesi ve Pazar günleri büyük çuvallarda yaklaşık yüzde 40-45’lik bir büyüme ile pozitif bir trend kaydetti ve üçüncü haftasonunda net 28,75 Rs getirdi.
‘Pathaan’ şimdiye kadar toplam 466,75 Rs net hasılat elde etti, Hindistan gişe raporları ve filmin toplam 500 crore yolunda olduğu görülüyor. Ancak gişedeki kesintisiz koşusu yakında ‘Shehzada’ başrollü Kartik Aaryan ve Kriti Sanon ve her ikisi de 17 Şubat’ta vizyona girecek olan Hollywood filmi ‘Antman and The Wasp’ gibi büyükler tarafından durdurulacak.

‘Pathaan’ın başarısını kutlayan basın toplantısında başrol oyuncusu Deepika Padukone duygulandı. Aksiyon şovmen hakkında konuşan DP, “Dürüst olmak gerekirse, herhangi bir rekor kırmak için yola çıktığımızı düşünmüyorum. İyi bir film yapmak istedik. SRK’nın bana ilk filmimde öğrettiği buydu. Bana bunu söyledi. sizi mutlu eden insanlarla çalışmalısınız, çalışmak için çok güzel bir atmosfer ve seyirci bunu geri alıyor, saflığını, sevgisini ve neşesini yansıtıyor ve seyirci bunu geri alıyor ya da şimdi Om Shanti Om , Chennai Express – onu özel kılan, paylaştığımız ilişki, SRK ve bana olan vizyonu olmasaydı bugün burada olmayacağım güven Bana bu kadar çok sevgi ve “Zarafet. O bana güven verdi ve hatta o bunu bilmiyor. Yaptığım şeyi yapıyorum çünkü Shah Rukh’un her zaman benim için orada olacağını biliyorum.”