Pathaan’ın büyük başarısından sonra, yönetmen Siddharth Anand boykot ekibinin planının başarısız olduğunu iddia ediyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Pathaan filmi dünya çapında gişede ezdikten sonra, yönetmen Siddharth Anand açıkça “boykot ekibinin gündemlerinin başarısız olduğunu” söyledi.
Küresel gişede ‘Pathaan’ 711 Rs crore kazanmayı başardı. Siddharth Anand, filmin başarısı hakkında yaptığı açıklamada, “Tarih yazın. Bunu herkes ister ama siz planlayamazsınız. Bir anda olur. Ve gerçekleştiğinde, aslında çok alçakgönüllü bir deneyim. Kendimi inanılmaz hissediyorum” demişti. Şu anda bunalmış durumdayım ve film setine geri dönüp izleyiciler için yeniden gerçekten özel bir şey yaratmak için ilham aldım. Benim ruh halim bu.”
Pathaan başlangıçta, özellikle belirli duyguları incitmek ve insanlara karşı fazla saldırgan olmakla suçlanan Besharam Rang şarkısı için pek çok tartışmaya neden oldu. Sosyal medyada açıkça filmin boykot edilmesi çağrısında bulunulan bir gündem tanıtıldı. Ülke çapında protestolar düzenlendi ve bazı gruplar sinema salonlarını filmi gösterime sokmakla tehdit etti ve izleyenlere misillemede bulundu.

ANI’ye konuşan Siddharth şunları söyledi: “Filmde rahatsız edici hiçbir şey olmadığını biliyordum ama izleyiciler o sırada filmi izlemedikleri için bunu yapmadılar. Daha sonra filmi izlediler ve büyük bir başarıya imza attılar. Boykot ekibinin gündemleri başarısız oldu.”
Bununla birlikte, iyi biten her şey iyidir ve Pathaan, gişe rakamlarının da kanıtladığı gibi, Hindistan’ın ve dünyanın her yerindeki izleyiciler tarafından sevilmektedir. SRK’nın dört yıllık bir aradan sonra geri dönüş filmi olan film, Deepika Padukone, John Abraham, Salman Khan ve Dimple Kapadia’dan oluşan deneyimli bir kadro ile Aditya Chopra, Abbas Tyrewala ve Shridhar Raghavan’dan oluşan deneyimli bir ekiple bir araya geldi.