Pokhran’dan Ravi Gandhi, Bsf Gujarat Frontier’in Ig’si olarak görev alıyor | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
Jaisalmer: Pokhran sakini Ravi Gandi sorumluluk aldı BSF Gujarat Sınırı Genel Müfettiş de içerir Barmer sektör.
Bu atamadan önce Gandhi, Silahlı Kuvvetler Karargahında prestijli IG (yönetim) pozisyonundaydı. BSF Yeni Delhi’de. En büyük ve son derece hassas olanlardan birine liderlik etme gibi eşsiz bir ayrıcalığa sahiptir. BSF Kuzey Bengal Sınırı çok başarılı. Görev süresi boyunca, birkaç yeni sınır yönetimi girişimi, Bangladeş ile doğu sınırının etkin bir şekilde hakimiyetini sağladı. Ayrıca, BSF’nin başlıca eğitim enstitülerinden biri olan, komando ve patlayıcı eğitimi için bir mükemmeliyet merkezi olan Eğitim Merkezi ve Okulu Hazaribagh’ı da yönetmiştir. Gandhi, 1986’dan bir BSF subayıdır ve 36 yılı aşkın bir süredir ulusa adanmış hizmet konusunda engin bir deneyime sahiptir.
Yüksek rütbeli bir BSF memuru olarak, cesaretinden dolayı prestijli Başkan Polis Madalyası, değerli hizmet için Polis Madalyası, üstün hizmet için Başkanlık Polis Madalyası ve Ati Utkrisht Seva Padak ile ödüllendirildi. BSF’ye katıldığından beri, hizmetlerinden ve kuvvete katkılarından dolayı 30 Genel Direktör Övgü Belgesi ile ödüllendirildi. tnn