JAIPUR: Okul öğretmeni doğrudan işe alım sınavı yoğun şartlar altında başlayacak güvenlik kapağı Cumartesi gününden itibaren 11 ilçede.
Rajasthan Personel Seçme Kurulu (RSSB) sınavları 1 Mart’a kadar iki vardiya halinde düzenleyecek – 09:30 – 12:30 ve 15:00 – 17:30.
Kurul, merkezlerin çoğunun daha fazla gözetim için bölge genel merkezinde atandığını söyledi. Bu sınavlarla ilköğretim (1. kademe) ve daha yüksek ilköğretim (2. kademe) öğretmenlerine öğretmen alımı yapılmaktadır.
Jaipur’da 68’i devlet okulu ve 119’u özel eğitim kurumu olmak üzere 187 merkezde 3 binden fazla aday sınavlara girecek.
Yetkililer, tüm güvenlik odalarını ve test merkezlerini yakından takip etmek için katı talimatlar verildiğini söyledi.
Jaipur’daki 187 merkez görevlisi ve yaklaşık 56 kağıt koordinatörünün sınav güvenliğinin bir parçası olacağını sözlerine ekleyen yetkili, “Tüm soyunma odaları CCTV gözetimi altında tutulacak” dedi.
Kurul, şüpheli öğrencilere göz kulak olmak için 300’den fazla gözetmen görevlendirir. ” baş sekreter (CS) yakın zamanda tüm mahalle SP’leri ve toplayıcılarıyla bir toplantı yaptı. sınav Süreç güvenli olmaya devam ediyor.”
Bir yetkili, “Sınavlar bittikten hemen sonra kağıt sızıntılarıyla ilgili hikayeler yayan pek çok kişi var. Bu tür canilerin bu sefer öğrencileri yanıltmamasını sağlayacağız.”