JAIPUR: Rajasthan Vakfı nedeniyle yaşanan can kaybının üzüntüsünü yaşıyor. Türkiye ve Suriye’deki depremler.
olarak Ulusal Afet Müdahale Gücü (NDRF) ekibi zaten bu yerlere ulaşıyor, Rajasthan Vakfı da yerleşik olmayan tüm Rajasthanilere (NRR’ler) yardım etmek için yardım hattı numaralarını başlattı. Bize yardım hattı numaralarından ulaşabilirler: +91 83060 09838, 0141-2229111 ve 011-23070807.
RF, Rajasthani’ye yardım etmek için öne çıktı ve bu kriz sırasında hiçbir NRR’nin gözetimsiz kalmamasını sağlamak için bu yardım hattı numaralarını başlattı.
Birçok NRR Mitras da bu kritik dönemde tam destek verdi ve etkilenen ailelere yardım etmek için çalışıyor. RF, bu felaketten etkilenenlere yardım etmek için NRR Mitras ile koordinasyonu duyurdu.
Rajasthan Vakfı Komiseri Shri Dhiraj Srivastava, “Baş Bakan Ashok Gehlot, Pravasi topluluğumuzun ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olmuştur ve özellikle krizler sırasında hükümet, etkilenen Rajasthanilere yardım edilmesini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alır” dedi.
Vakıf, etkilenen tüm bireylerin çok ihtiyaç duyulan yardımı mümkün olan en kısa sürede almasını sağlamaya kararlıdır ve eyalet hükümeti gerekli desteği sağlamaya kararlıdır.