Raj’da güçlü sarsıntılar hissedildi, herhangi bir hasar bildirilmedi | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member

Jaipur: Birkaç saniye süren güçlü sarsıntılar, Rajasthan da dahil olmak üzere Kuzey Hindistan’daki birçok şehirde hissedildi. deprem Afganistan’ın Hindkush bölgesinde Salı akşamı Richter ölçeğine göre 6,5 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.
Alwar, Bharatpur, Dausa, Jaipur ve eyaletin diğer şehirlerinin farklı yerlerinde saat 22.20’de sarsıntı hissedilirken insanlar ofislerinden ve konutlarından çıktı. “Sarsıntıları hissettim ve kolonimdeki insanların evlerinden çıktığını gördüm. Çığlık attıklarını ve korktuklarını gördüm. En az 10 saniye hissedildi” dedi. şilte Jaipur’daki Jhotwara’daki koloni.
Jaipur’daki bazı restoranlar da dahil olmak üzere bazı yerlerde, sarsıntı hissedildiğinde insanlar şaşırdı ve yere düştü. Kısa bir süre sonra ailelerini ve arkadaşlarını arayarak sağlık durumlarını ve titremelerden kendilerinin de etkilenip etkilenmediğini sordular.
Jaipur Met ofisinden alınan bir rapora göre, Afganistan’ın Hindkush bölgesinde derinliği 156 km olan depremin şiddeti Richter ölçeğine göre 6,5 olarak ölçüldü.
Sosyal medyada paylaşılan videolar, insanların sokaklarda toplandığını ve evlerinin içine düşen cisimleri ihbar ettiğini gösteriyor.