Ranbir Kapoor ve Alia Bhatt, Nisan 2022’de evlendikten sonra kız bebekleri Raha’yı Kasım 2022’de kucaklarına aldılar. İkisi, ebeveynliğin erken evrelerinin tadını çıkarıyor ve görünüşe göre Ranbir çoktan Raha için bir çiftçi uzmanı haline geldi.
Son etkileşimi sırasında Ranbir’e, bebek kızının bezini değiştirip değiştirmediği soruldu. Çocuk bezini kolaylıkla değiştirebilse de, emzirdikten sonra neşe demetini geğirme sanatında ustalaştığını söyledi.
“Muhtemelen pek çok insan, özellikle de çocuğu olmayanlar, bir bebek doğduğunda, özellikle ilk birkaç ayda gaz çıkarmanın önemli olduğunu bilmiyor. Bebek her emdiğinde, bebeğin gazını çıkarmanız gerekir. en az iki kez. Ve içinde bir teknik var ve ben bu teknikte gerçekten ustalaştım,” dedi Ranbir, Siddharth Kannan’a.
Hızlı atış turu sırasında Alia’nın daha iyi bir eş mi yoksa anne mi olduğu sorulduğunda Ranbir, “İkisinde de harika ama ben daha iyi anne derim” dedi. Daha önce Ranbir, Raha’nın çok gürültülü ve canlı olduğu için Alia’nın kişiliğine sahip olmasını istemediğini söylemişti.
Ayrıca Raha’nın Alia gibi olmasını isterken kızının kişiliğinin kendisininkine daha çok benzemesini umduğunu da söylemişti. Evde benzer kişiliklere sahip iki kızla uğraşmanın onun için göz korkutucu bir görev olacağını da sözlerine ekledi.