Ranbir Kapoor ve Alia Bhatt, 7 Kasım 2022’de güzeller güzeli bir kız bebek sahibi oldular. Çift, birkaç gün sonra herkesin aşık olduğu sevimli bir paylaşımla adını Raha Kapoor olarak duyurdu! O zamandan beri, yeni ebeveynler küçükleri ile geçirdikleri zamanın tadını sonuna kadar çıkarıyorlar. Ranbir ayrıca babalık hakkında fışkırmayı bırakamıyor ve çok daha önce baba olmayı dilediğini söyledi.
Aktör şu anda Shraddha Kapoor’un oynadığı yaklaşan filmi ‘Tu Jhoothi Main Makkaar’ı tanıtıyor. Bir etkinlikte baba olmakla ilgili nasıl hissettiği sorulduğunda Ranbir, bunun en güzel duygu olduğunu söyledi. Şöyle açıkladı: “İki hafta önce gülümsemeye başladı ve o gülümsemeyi görmek ve sonra evden çıkmak içini kırıyor. Evden çıkmak istemiyorsun. Bugün de, uçuşumdan sadece 20 dakika önce onunla, sadece gençleş. .”
“Üç buçuk ay oldu, bu yüzden babalığın beni nasıl değiştirdiğini söylemek için çok erken. Ama çok minnettarım. Bu bir lütuf gibi ve yeni bir aşk anlayışı gibi geliyor.”
Ranbir, Raha’yı yanında olmadığında gerçekten özlediğini söylüyor. ‘Onu gerçekten özlüyorum. Uske foto dekhta rehta hoon (resimlerini görmeye devam ediyorum)’
Ranbir, işte promosyonlar sırasında Kishore Kumar’ın biyografisini çektiğini de itiraf etti. ‘Tu Jhoothi Main Makkaar’ın 8 Mart’ta yayınlanması planlanıyor.