Renuka Shahane sektörde uzun bir yol kat etti. En büyük kızı Pooja’yı oynamasıyla tanınan aktör Hum Aapke Hain Koun..! kariyerine TV’de Shah Rukh Khan’ın sevilen dizisi Circus’a olan aşkını canlandırarak başladı.
Son zamanlarda, 56 yaşındaki Pinkvilla ile etkileşimde, Shah Rukh Khan hakkındaki ilk izlenimini ve onun nasıl tipik bir ‘Delhi’ çocuğu olduğunu açıkladı. O, ‘Delhili bir çocuktu, çok küstah’ dedi. O zamanlar oldukça yeniydim ve kendine olan güveni beni şaşırttı.”
Mizahın kralı olarak bilinen Shah Rukh, kişiliğinin bu yönünü o zamanlar da gösteriyordu. O, “Esprili, çok zeki. Bu çok iyiydi. O harika bir takım oyuncusu. Tiyatrodan geldiği için sahneleri doğaçlama yapıyor ve tonu doğru yapıyor, bu her zaman çalışma tarzının bir parçasıydı. O çok profesyonel. 36 saat aralıksız çalışmasını söylerseniz şikayet etmeden yapar.”
Şu anda büyük bir başarının tadını çıkaran Shah Rukh patan, kısa süre önce kocası Ashutosh Rana’nın da filmde önemli bir rol oynadığı Renuka ile hoş bir şakalaştı. Renuka, Ashutosh ile Pathaan’ı izlemeye gittiklerini tweet atmıştı, SRK onun gönderisine yanıt verdi: “Albay Luthraji, kadın kahramanın hayatta kalması için bir savaş başlatır. Yoksa bunu bir sır olarak mı saklayalım yoksa beni teşkilattan kovabilir!!!
Buna Renuka hemen cevap verdi: ‘Hahaha unsey koi baat chhupti kahaan hai? Aaphi ne unhe antaryaami kaha hai. Aur chaahey jo ho jaaye, woh aapko fire nahi kar saktey kyunki jo kaam aap kartey hain woah koi aur nahi kar saktaa.“Albay Luthraji ko bataya aapne ki aap meri pehli eroine hain!! Yoksa sır mı tutalım yoksa sığabilir… https://t.co/MMucYHGOyc
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 1675599159000