Shaan, Sonu Nigam’ın selfie çekişmesinden ‘dehşete düşmüş ve tiksinmiştir’, zalimlere karşı katı önlemler alınmasını talep eder | hint filmi haberler

Doğal

New member

Sonu Nigam’ın Mumbai’deki bir etkinlikte selfie çekerken acımasızca dövülmesi, şarkıcı arkadaşı Shaan’ı “şok etti ve tiksindirdi”. Arbededen duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirdi ve yetkililerin zalimlere karşı sert önlemler almasını talep etti.
“Yaşananlardan dolayı dehşete kapıldım ve tiksindim.. ve Mumbai’de mi?!? Kanunu, düzeni ve güvenliğiyle tanınan bir şehir. Bir sanatçı, hayran ve kardeşliğin bir parçası olarak, yetkililerin bu kişilere karşı bir şeyler yapmasını bekliyorum. Shaan, Instagram’da Hintli Şarkıcılar Hakları Derneği (ISRA) ve Batı Hindistan Sinema Çalışanları Federasyonu’nun (FWICE) resmi mektubunu paylaşırken, bu ahlaksız suistimal ve şiddetten sorumlu haydutlar.

Pazartesi gecesi Sonu, medyaya bu tür talihsiz olayları ortaya çıkarmak için bir polis raporu hazırladığını söyledi. “Ben de itildikten sonra merdivenlerden düştüm. Rabbani (Nigam’ın meslektaşı ve Ustad Ghulam Mustafa Khan’ın oğlu) yardımıma geldi ve o da itildi. Tanrı korusun, eğer bir şey ölmüş olsaydı, şikayette bulundum çünkü insanlar 49 yaşındaki şarkıcı, “Birisini selfie çekmeye zorlarlarsa bunu düşünürler” dedi.

Yerel Shiv Sena MLA Prakash Phaterpekar’ın oğlu Swapnil Phaterpekar’a karşı, Hindistan Ceza Kanunu Bölüm 323 (kasıtlı olarak zarar verme), 341 (yasadışı zaptetme) ve 337 (yaşamı veya kişisel yaşamı oluşturan bir eylemle yaralanmaya neden olma) uyarınca bir FIR kaydedildi. başkalarının güvenliği).