Shah Rukh Khan, ‘Pathaan’ ile birlikte ‘Dilwale Dulhania Le Jaayenge’yi yayınlamaya en iyi tepkiyi verdi; ancak netizenler bunun haksızlık olduğunu d

Doğal

New member

alentine günü yaklaşıyor ve PVR sinemaları gerçekten de tüm sinema severler için bir ziyafet sunuyor! Hindistan’ın 25 şehrinde Sevgililer Günü festivaline ev sahipliği yaptı ve bazı tüm zamanların klasik romantik filmlerini yeniden yayınlayacak. Bu filmler şimdiden 10 Şubat’ta gösterime girdi ve festival 14 Şubat’a kadar devam edecek.
‘Dilwale Dulhania Le Jaayenge’, ‘Jab We Met’, ‘Tamasha’ gibi filmler bu festivalin Hintçe gösterimleri arasındadır. Shah Rukh Khan, Twitter’ında DDLJ ve ‘Pathaan’ın bir posterini paylaştı ve aynı anda sinemalarda oynayan iki filmi hakkında yorum yaptı. Aktör, “Arre yaar itni mushkil se aksiyon kahramanı bana….ve sizler Raj…uff’u geri getiriyorsunuz!! Bu maç beni öldürüyor!!!! #Pathaan’a gidiyorum…Raj toh ghar ka hai.”

Arre yaar itni mushkil se aksiyon kahramanı bana….ve sen Raj’ı geri getir…uff!! Bu oyun beni öldürüyor!!!! göreceğim #Pathan …Raj toh ghar ka hai. https://t.co/ImGLi1nC2m

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 11 Şubat 2023

Ancak, kullanıcılar aynı fikirde görünmüyor. Bir kullanıcı, “Zavallı ek nesil ko ortak hedefleri de kar aur hayal kırıklığı Kar Raj Pathan dekhne chala! Haksız” yorumunu yaptı, Başka bir kullanıcı, “Utna koi acha film nahi hai pathan! DDLJ, ağızdan ağza süper iyi karşılandı çünkü bu harika bir film Pathan herkesin boğazına ortalama bir ürün sokuyor Dekh dekh dekh itna acha hai dekh dekh SRK geri döndü dekh dekh!”
Pakistan’dan bir kullanıcı şöyle yazdı: “Raj’ı geri getirin. En azından savaşacak sadece Simran’ın baap’ı var, Pakistan değil”

Oyuncu, ‘Pathaan’ın’ ilk medya etkinliğinde, Aditya Chopra’nın 30 yıl sonra kendisiyle bir aksiyon filmi yapma sözünü nihayet nasıl yerine getirdiğinden bahsetmişti. SRK, “Darr için çekim yapıyorduk. Filmin baş reklamı Aditya Chopra idi. Onun doğum günüydü. Film yapmak istediğini söyledi. Bana yapmak isteyip istemediğimi sordu. Bana bunu söyledi. aksiyon filmi çünkü ‘Darr’ için çekim yapıyorduk.Her zaman bir aksiyon kahramanı olmak istemişimdir, bu yüzden çok heyecanlandım ve o gelip bana ‘DDLJ’ dedi.Sonra ‘Dil To Pagal Hai’ ile yanıma geldi. bana romantik filmlerle gelmeye devam etti bunu duymaya ve aksiyonun ne zaman geleceğini merak etmeye devam ettim 3-4 yıl önce bir aksiyon filmi anlattı ve hala benimle yapmadı. Sonunda ‘Pathaan’ı yaptıklarında yapamadım’ İnanma, beni setten arayıp benimle aşk yaşayacağını hâlâ düşünmüştüm.

‘Pathaan’ şimdi yerel gişede 450 crore sınırını aştı!