Shah Rukh Khan’ın hayranı BU nedenle kendisine FIR davası açacağını söylüyor; aktör böyle yanıt verir | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Hayranlar, Shah Rukh Khan’ı ‘Pathaan’ ile ekrana geri döndüğünden beri seslendirmeyi bırakmazken, aktör aynı zamanda ekran dışında da kalpler kazanıyor. Twitter’daki ‘SRK’ya Sor’ oturumu sırasındaki sosyal medya varlığı ve mizahı da herkesi hayran bırakıyor.
Bir hayran, yakın tarihli bir seansta SRK’ya tam da bu nedenle oyuncuya karşı FIR davası açacağını söyledi. Hayran, “Khan sab FIR file kar raha hun Aap ke v ke ye bandda jhoot bolta hai ke ye 57 yıl ka hai @iamsrk #AskSRK” yazdı. Fan, karın kaslarını gösteren gömleksiz bir fotoğrafını paylaştı. SRK tweet’inden alıntı yaptı ve şu yanıtı verdi: “Lütfen mate karo yaar. Theek hai main merhaba ay jaata hoon 30 yaşındayım. İşte şimdi size gerçeği söyledim.. ve bu yüzden bir sonraki filmimin adı bile Jawan.

Mat karo yaar lütfen. Theek hai main merhaba ay jaata hoon 30 yaşındayım. İşte şimdi size gerçeği söyledim.. ve bu yüzden bir sonraki filmimin adı bile Jawan https://t.co/rIH1lnsAWm

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 20 Şubat 2023

Başka bir hayran ona, “Efsanevi aktör Irrfan Khan efendim bir keresinde ‘Hollywood’da Shah Rukh Khan yok’ demişti. “Ne düşünüyorsun?” SRK, “Onu özlüyorum, can dostumdu…” dedi.

Bir kullanıcı ayrıca ona mutlu evli hayatının sırrının ne olduğunu sordu. “Gauri en basit kalbe ve zihne sahip. Hepimizi ailenin ve sevginin iyiliğine inandırdı.”

SRK, “Pathaan”ın başarısından sonra “Jawan” için kayıt yapmaya başladı. Rajkumar Hirani’nin ‘Dunki’ filminde de rol alacak.