Tanu Evleniyor Aanand L Rai, Manu’nun masumiyetinin geri alınamayacağını söylüyor, R Madhavan buna ‘trend belirleyici’ diyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Aanand L Rai, R Madhavan, Kangana Ranaut, Deepak Dobriyal, Swara Bhasker… Tanu Weds Manu 25 Şubat 2011’de yayınlandı ve hepsi için ezber bozan bir olay oldu.
Tanu Weds Manu, bir mofussil shaadi’nin coşkusunu ciddiyet ve sıcaklıkla yakalar. Bu niteliklerin çoğu Madhavan’ın başarılarından kaynaklanmaktadır. Empati yayar. Madhavan daha pek çok yüz yüze karakteri canlandırdı ve gösterişli performanslar vermeyi bırakmak isteyen bir aktörün eğlencesiyle bak-bak ruhuna uyuyor. Kangna Ranaut, açık sözlü dışadönük olarak, sinsi sigara içmekten çalıntı yudumlara kadar kalabalığın hoşuna giden her şeyi yapıyor…

Arkadaş rolünü büyüleyici kılmakla yükümlü olan Deepak Dobriyal, ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatıyor. Swara, Kangana’nın en iyi arkadaşı olarak zaten sahne hırsızıdır.
Sözlü alışverişlerin yayalarla daha az ilgisi olabilirdi. Ama o zaman bir düğün mekanının menüsünde bilgelik olmasını bekleyemeyiz. Çekirdek çift, birbirlerinin davranışlarından mutlulukla şaşkın kalır. Kur yapmalarına tamamen dalmış değiliz. Ve bu iki beklenmedik insanın evliliğinin nasıl olacağını merak ediyoruz. Fırtınalı, değil mi?

Madhavan, “İyi fırtına çıkardı. Aanand L Rai ve ben Tanu Weds Manu’yu çekerken çok eğlendik. On iki yıl? İnanılmaz! Tıpkı dün gibi. Tanu Weds Manu benim için her zaman özel olacak. Bence küçük düğün türü için bir trend belirleyiciydi. İkimiz (Kangana ve Madhavan) arasındaki sessiz gözlemciydim.”

Aanand L Rai, çekimi sevgiyle hatırlıyor. “Hepimiz çok daha gençtik, hayallerle doluyduk. Gençken ve bozulmamışken film çekmenin çok çekici bir tarafı var. Tanu Weds Manu’da yeniden ele geçirilemeyecek bir masumiyet olduğunu düşünüyorum.