Yash Chopra’nın oğulları Aditya Chopra, on yıllardır ilk röportajını “The Romantics” belgesel dizisi için kaydetti. Çekingen yapımcı bugün internette yayınlandığı için adam kayırmacılıktan uzun uzadıya bahsetti ve Uday Chopra da uzun bir aradan sonra nadiren ortaya çıktı.
Kayırmacılıktan bahseden Aditya, “İnsanların görmezden gelme eğiliminde olduğu şeylerden biri, ayrıcalıklı bir geçmişe sahip herkesin başarılı olmadığıdır. Başkalarından bahsetmeden kelimelere dökebilirim. Kendi ailemden bahsederek bunu kelimelere dökebilirim. Ağabeyim bir aktör ve çok başarılı bir oyuncu değil. İşte en büyük film yapımcılarından birinin oğlu. Çok büyük bir sinemacının kardeşidir. YRF gibi o kadar çok yeni üye çıkaran bir şirket hayal edin ki onu bir yıldız yapamadık. Neden kendimiz için yapamadık? Sonuç olarak, ‘Bu kişiyi seviyorum, bu kişiyi görmek istiyorum’ kararına yalnızca seyirci karar verecek. Başka kimse yok.” Devam etti, “Evet, bir film ailesinde doğduysanız, seçmelere katılmanın veya ara vermenin daha kolay olabileceğine şüphe yok. Ama burada bitiyor.”
Uday Chopra, filmlerdeki yolculuğundan bahsederken, “Dhoom olduğunda, ben hala ana akım bir oyuncu olmaya çalışıyordum. Ali’yi örnek alıp o tür rollerde oynamalıydım.” Ayrıca birçok teklifi, kendisine göre olmadığını kabul ettiği “bir alana girmeye çalıştığı” için reddettiğini belirtti. “Oyunculuğa başladığımda çok saftım. Herkesin beni seveceğini düşündüm. İnsanların benden hoşlanmayabileceğini düşünmedim.” Uday, başarısız bir oyuncu ve adam kayırmacılığın çocuğu olarak anılmasıyla ilgili olarak, “Beni çok etkiledi” dedi.
Aditya Chopra, izleyicilerin çizgi roman rollerinde Uday’ı sevdiğini ancak kendisinin bunları yapmak istemediğini belirtti. Uday’a geri dönüp kamera karşısına geçmek isteyip istemediği sorulduğunda, bunu bir kariyerden çok bir hobi olarak yapacağını söyledi. Uday Chopra beyaz perdede en son 2013 yapımı ‘Dhoom 3’ filminde görüldü.