Virat Kohli: Anushka Sharma’nın bir anne olarak yaptığı fedakarlıklar çok büyüktü | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Virat Kohli ve Anushka Sharma, 11 Aralık 2017’de İtalya’nın Toskana kentindeki Borgo Finocchieto’da rüya gibi bir düğün töreniyle evlendi. İkisi mutlu bir şekilde evleneli ve kızları Vamika’nın gururlu ebeveynleri olmalarının üzerinden 5 yıldan fazla zaman geçti. Yıllar geçtikçe, ilişkileri her zamankinden daha güçlü hale geldi. Virat, yeni bir röportajda Anushka’nın birçok fedakarlık yaptığını ve karısını nasıl kendisine ilham kaynağı olarak gördüğünü paylaştı.
Yakın tarihli RCB podcast’inde Virat, “Son iki yıldır her şey böyleyken, çocuğumuz oldu ve bir anne olarak yaptığı fedakarlıklar çok büyüktü. Onu izlemek, sahip olduğum sorunların hiçbir şey olmadığını anlamamı sağladı.” Beklentilere gelince, ailen seni sen olduğun için sevdiği sürece fazla bir şey beklemiyorsun çünkü temel gereksinim bu.”

“İlham arıyorsanız evden başlıyorsunuz ve tabii ki Anushka benim için çok büyük bir ilham kaynağı oldu. Benim hayatım çok farklı bir bakış açısına sahipti. Bir kişiye aşık olduğunuzda bu değişiklikleri yaşamaya başlıyorsunuz.” Hayata bakış açısı farklıydı ve bu beni daha iyiye doğru değişmeye ve her şeyi daha fazla kabul etmeye teşvik etti.”

Bu yılın başlarında Virat, kariyerinde zorlu bir dönemden geçtiği için hüsrana uğradığını itiraf etmişti. Alanında çok huysuz ve alıngan olduğunu açıkladı ki bu hiç de iyi değildi.

“Etrafımdaki hiç kimseye adil davranmadım. Anushka, yakınlarım. Sizi destekleyen ve her zaman yanınızda olan insanların sizi o alanda görmeye devam etmesi hiç adil değil. Sorumluluk almam ve sorumluluk almam gerekiyordu.” işler onu bir perspektife oturtuyor,’ demişti Suryakumar Yadav’a.