Yami Gautam, Halkla İlişkiler Ağırlıklı Etkinliklere Güvenen Aktörler Hakkındaki İki Sentini Paylaşıyor: İşiniz En İyi Halkla İlişkilerinizdir | hint

Doğal

New member

Her oyuncunun medyada olumlu hikayeler için görülmek ve hakkında konuşulmak istediği inkar edilemez. Ünlülerin ve işlerinin bu günlerde halkla ilişkiler yöneticileri tarafından halledilmesini sağlamak. Genellikle promosyonlarını ele alırken veya olumsuz kapsam üzerinde hasar kontrolü yaparken görülürler. Ancak Yami Gautam, halkla ilişkiler faaliyetlerine dalmak istemeyen bir Bollywood oyuncusu. Aktris, PR ağırlıklı faaliyetlere güvenen oyuncularla ilgili iki kuruşunu paylaştı ve işinin kendi adına konuşmasını istediğini söyledi.
Aktris yakın zamanda Aniruddha Roy Chowdhury’nin gerilim filmi Lost’ta görüldü ve suç muhabiri olarak gösterdiği performansla ödüller kazandı. Hayranlarına ona sevgi ve övgü yağdırdıkları için teşekkür etti.

Cumartesi günü Yami, aktrisin kariyerini ilerletecek daha iyi bir halkla ilişkiler ajansı tutmasını öneren bir Twitter kullanıcısıyla karşılaştı. Yami, hedeflerine ulaşmak için daha uzun yollardan geçmesi gerekse bile işleri doğru şekilde yapmayı tercih ettiğini söyledi.

“Oyuncuların güvendiği PR ağırlıklı faaliyetlerin/incelemelerin/trendlerin/algıların/imajın vb. gücünü görüyorum ve kimseyi yargılamıyorum. sizi doğru yola sokar, ”diye tweet attı Yami.

Aktörlerin güvendiği PR ağırlıklı faaliyetlerin/incelemelerin/trend/algılamaların/imajın vb. gücünü görüyorum ve yargılıyorum… https://t.co/yjaxGjOa6A

— Yami Gautam Dhar (@yamigautam) 1677912472000
Geçen yıl Yami, A Perşembe filmindeki performansıyla takdir toplamıştı. Daha sonra gerilim komedisi Chor Nikal Ke Bhaaga’da Sunny Kaushal ve Sharad Kelkar ile birlikte rol alacak.