Yash anonimlikten süperstarlığa bir yolculuk yaptı | Kannada film haberleri

Doğal

New member
KGF süperstarı Yash’ın babası Arun Kumar, bir devlet çalışanı olan BMTC otobüs şoförüydü. Yash’ın gerçek adı Naveen Kumar’dır. Annesinin adı Puşpa, ev hanımıdır. Bir de erzak depoları vardı. Yash onun icabına baktı, tüm sebzeleri vs. satın aldı.

Yash’ın ailesi ciddi ekonomik sorunlarla karşı karşıya kaldı. Başlangıçta ailesi, oyuncu olma kararından memnun değildi. Babası onun devlet memuru olmasını istiyordu. Ancak Yash, çocukluğundan beri oyuncu olmak istiyordu ve köyünde birçok drama ve dans yarışmasına katıldı.

Yash, hayatının erken dönemlerinde alkışlara ve ıslıklara bağımlı hale geldi. Öğretmenleri bile ona ‘Kahraman’ derdi. Yash kendisinin bir kahraman olduğuna inanıyordu. Bengaluru’ya vardığında bir süperstar olacağını düşündü. Kendi hayal dünyasında yaşıyordu.

Yash, 16 yaşında Bengaluru’ya gelmek için Boovanahalli’deki evinden ayrıldı. Evinden kaçtığını söylüyor. Bangalore’a geldiğinde, gelir gelmez korktu. Şehir, bir köylü çocuğu için son derece ürkütücüydü.

“Ama ben her zaman kendine güvenen bir adamdım. Mücadele etmekten korkmadım. Bangalore’ye geldiğimde cebimde sadece 300 rupi vardı. Geri dönersem ailemin geri dönmeme asla izin vermeyeceğini biliyordum. Ailem bana bir ültimatom verdi. Bir aktör olarak şansımı denemekte özgürdüm, ancak ondan sonra işe yaramazsa, benden yapmamı istediklerini yapmak zorunda kaldım,” Yash bir keresinde geçmiş bir etkileşimde açıklamıştı.

Yash meydan okumayı kabul etti. Tiyatro yapmaya başladı. Bu konuda hiçbir şey bilmiyordu. Sahne arkasında para kazanmaya başladı. Kulise çay servisi yapmaya başladı. Başlangıçta, bir yönetmenin Kannada film endüstrisine girmesine yardım etti. Yash tiyatro yaparken çok seyahat etti. Sahnedeki ilk performansı fark edildi. Büyük bir çekişme dönemi olmadı. Her şey sorunsuz gitti.

Daha sonra para kazanmaya başlamak için televizyona girdi. Ailesini Bangaluru’ya taşıdı. Hepsi o zamandan beri birlikte yaşıyorlar. Yash’ın ilk filmi Mogina Mannasu ona Filmfare ödülü kazandı. Filmde dört kahraman ve dört kadın kahraman vardı, ancak Yash fark edildi. Aslında Yash’ın müstakbel eşi Radhika, o filmdeki kadın kahramanlardan biriydi. Kariyerlerine televizyonda birlikte başladılar. Sonra aynı anda ilk filmlerini yaptılar. Ancak o sırada birbirlerini görmediler.

Yash ve Radhika yaklaşık beş yıl çıktı. Yash, Radhika’nın kendisi için doğru kişi olduğunu biliyordu. Neredeyse birlikte büyüdüler.

KGF serisinin başarısı onu şaşırtmadı. Projeyi planlarken, evrensel bir çekiciliği olduğunu ve her yerdeki insanlara hitap edeceğini biliyorlardı. O zamanlar KGF’nin bu kadar ileri gideceğini kimse bilmiyordu.