Yeteneğimizin uluslararası alanda tanınmasından gurur duyuyorum: Jaya Bachchan, RRR’ye yanıt veriyor, ‘Fil Fısıldayanlar’ın Oscar kazanması | hint fi

Doğal

New member

Kıdemli aktör Jaya Bachchan, Oscar’larda tarih yazdıkları için RRR’ ve ‘The Elephant Whisperers’ ekibine itibar etti.
ANI’ye konuşan Jaya, Hint sinemasının uluslararası tanınırlığından ne kadar gurur duyduğunu tebrik etti ve paylaştı.

“Hintli olmaktan gurur duyuyorum, yeteneğimizin uluslararası alanda tanınmasından gurur duyuyorum. Daha önce de bulundu ve hala bulunuyor ve bu da çok önemli. Ülkemizin imajını şekillendiriyor. Bunlar bizim için önemli” dedi. ülkemizin uluslararası düzeydeki imajını şekillendiren filmler.”
Pazartesi günü, ‘RRR’nin güçlü şarkısı’ Naatu Naatu’, ‘Original Song’ dalında Oscar’ı kazandı ve ‘The Elephant Whisperers’, Hollywood, California’daki Dolby Theatre’da En İyi Belgesel Kısa Film kategorisini kazandı ve bu, Hintli film yapımcıları için tarihi bir gün haline geldi ve Halk.

“Naatu Naatu”, Oscar’larda “Orijinal Şarkı” kategorisinde aday gösterilen ilk Telugu şarkısıdır.

‘Naatu Naatu’ ödülü Rihanna ve Lady Gaga gibi büyük isimlerden aldı. Besteci MM Keeravand söz yazarı Chandrabose, ödülü ekip adına kabul etti. Büyük etkinliğe şarkıcılar Rahul Sipligunj ve Kaala Bhairava ile besteci, yönetmen SS Rajamouli ve başrol oyuncuları Jr NTR ve Ram Charan katıldı.

Bahsedilen şarkı ‘Naatu Naatu’dan bahsetmişken, MM Keeravani’nin lirik kompozisyonu, şarkıcılar Rahul Sipligunj ve Kaala Bhairava’nın enerjik yorumu, Prem Rakshith’in benzersiz koreografisi ve Chandrabose’un sözleri, bu ‘RRR’ toplu şarkısını mükemmel yapan unsurlardır. dans çılgınlığı

Şarkı, “Tell It Like A Woman” filminden “Applause”, “Top Gun: Maverick” filminden “Hold My Hand”, “Black Panther: Wakanda Forever” filminden “Lift me Up” ve “This Is” ile yarıştı. “Her şey, her yerde, hepsi aynı anda”dan Hayat’.

Film, iki Telugu özgürlük savaşçısı Alluri Seetharama Raju ve Komaram Bheem’in hayatlarına dayanan kurgusal bir hikaye. Ram Charan ve Jr NTR sırasıyla başrol oynadı. Film dünya çapında 1.200 Rs’den fazla crore topladı. Alia Bhatt, Ajay Devgn ve Shriya Saran da filmde rol aldı.

Daha önce, Hint belgeseli ‘The Elephant Whisperers’, ‘En İyi Belgesel Kısa Film’ kategorisinde Oscar kazandı. Yapımcı Guneet Monga, yönetmen Kartiki Gonsalves ile birlikte başrolü üstlendi.

Guneet Monga’nın ‘Fil Fısıldayanları’ndan bahsetmişken. Kartiki Gonsalves tarafından yönetilen ve birçok kişinin Hindistan’ın dünya çapında gerçekten merkez sahneye çıkabileceğine inanmasına yol açan bir belgesel. ‘Haul Out’, ‘Bir Yılı Nasıl Ölçersiniz?’ karşısında ‘En İyi Kısa Belgesel Film’ kategorisinde Oscar kazandı. “Martha Mitchell Etkisi” ve “Kapıdaki Yabancı”.

Filmin konusu, Tamil Nadu’daki Mudumalai Tiger Reserve’de yetim kalmış iki bebek fili evlat edinen bir ailenin etrafında dönüyor. Sadece kazananlar değil, tüm ülke bu tarihi zaferi kutluyor.