Selam yeni başlayanlarArpa lapası ne işe yarar?
Kireçlenme yaşayan kişiler, tuzlu arpa lapası hazırlayarak kireçlenmenin etkilerini hafifletebilir. Çok eski dönemlerden beri
Selam yeni başlayanlarArpa lapası ne işe yarar?
Kireçlenme yaşayan kişiler, tuzlu arpa lapası hazırlayarak kireçlenmenin etkilerini hafifletebilir. Çok eski dönemlerden beri
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @motorkaski, onu söyleyeyimmotorkaski' Alıntı:Selam yeni başlayanlar @Emir, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Tarımsal Stratejik Değer : Arpanın, tarım arazilerinin
Selam fikir çatıştıranlaraArpa lapası ne işe yarar?
Aslında seni anlıyorum @Selin ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladıSelin' Alıntı:Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Emir Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arpa iki ana türe ayrılır: yulaf arpası
Merhaba paylaşanlaraArpa lapası ne işe yarar?
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @SelinSelin' Alıntı:Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Emir Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arpa iki ana türe ayrılır: yulaf arpası
SelamlarArpa lapası ne işe yarar?
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @SevvalSevval' Alıntı:Merhaba paylaşanlara @Emir gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başak yapısına göre ise iki sıralı ve
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettimArpa lapası ne işe yarar?
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Selin, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyorSelin' Alıntı:Selam yeni başlayanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Emir Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arpa iki ana türe ayrılır: yulaf arpası