Jaipur’un en taze yüzleri, çeşitli kolejlerden öğrencilere karşı mücadele ettikten sonra JOY’un büyük finali için sahneye çıkıyor. Jaipur Times Fresh Face 14. Sezon Cuma gecesi Pink Square Mall’da düzenlenen AcneStar tarafından desteklenmektedir. Şarkı söylemek ve oyunculuktan beatbox ve dansa kadar öğrenciler, ünlü jüri üyeleri, aktörler Mohit Daga ve Neha Joshi’yi diğerlerinden en iyisini seçmekte zorladı.
Yetenek turunda katılımcılar hünerlerini sergiledi
Joy Mr You, Mohit Daga ile birlikte Siz Aryan Soni’siniz.
Miss ‘You’, yani You Sukanya Sen, Neha Joshi ile
YETENEK PARLAK
Final bir rampa yürüyüşüyle başladı, ardından tasarımcı kıyafetleri giymiş yarışmacıların çeşitli sanat formlarında becerilerini sergilediği bir yetenek turu izledi. Gecenin öne çıkanları arasında Aryan Soni’nin ‘Kız çocuğu kurtar’ hakkında ilginç bir hikayesi, Sukanya Sen’in Korece bir şarkısı ve Vivek Mishra’nın enerjik bir oryantal dans performansı yer aldı. Ünlü jüri üyesi Neha, “Öğrenciler yeteneklerini sergilemek için benzersiz ve yenilikçi fikirler buldukça bazı performanslara hayran kaldım. Yeni bir şey bulmak zor. Özgüvenleri veya ustalıkları olsun, bazı katılımcılar olağanüstüydü.” Koşu turu sırasında Neha, bir yarışmacı olan Riddhi Kapoor’un başarısızlık korkusunun üstesinden gelmesine yardım etti ve hatta bir rövanş maçı yapmayı kabul etti. Diğer yargıç Mohit Daga, etkinlikte nostaljiye kapıldı. “Genç erkek ve kızların yeteneklerini sergilemelerini ve yıldız olma yolunda ilerlemelerini izlerken çok nostaljik hissediyorum. Beni bir yarışmaya girip oyunculuğa başladığım zamana götürdü.”
VE KAZANANLAR
Birinci ikinci Vivek Mishra ve ikinci ikinci Vanshika Sharma
İlk 10 finalistle ilginç bir soru-cevaptan sonra jüri, şehir finalinin kazananları olarak Maharishi Arvind Üniversitesi’nden Mayank Sharma ve Arch College of Design and Business’tan Rashi Sharma’yı seçti. St Wilfred’s PG College’dan Vivek Mishra ve Vivekananda Global University’den Vanshika Sharma ikinci sırayı alırken, St Wilfred’s PG College’dan Aryan Soni ve Riddhi Kapoor ikinci sırayı aldı.
Başlık sponsoru: JOY
Destekleyen: AcneStar
Mücevher partneri: Everlite by Senco
Bakım partneri: Gillette
Mekan ortağı: Pink Square Mall
Koreografisini yapan: Chandrakala Sanap
Saç ve Makyaj: Shades Cilt ve Saç Bakımı
Kızların gardırobu: Rohit Kamra
Gardırop Boys Nezaket: Rohit Kamra

Yetenek turunda katılımcılar hünerlerini sergiledi

Joy Mr You, Mohit Daga ile birlikte Siz Aryan Soni’siniz.

Miss ‘You’, yani You Sukanya Sen, Neha Joshi ile
YETENEK PARLAK
Final bir rampa yürüyüşüyle başladı, ardından tasarımcı kıyafetleri giymiş yarışmacıların çeşitli sanat formlarında becerilerini sergilediği bir yetenek turu izledi. Gecenin öne çıkanları arasında Aryan Soni’nin ‘Kız çocuğu kurtar’ hakkında ilginç bir hikayesi, Sukanya Sen’in Korece bir şarkısı ve Vivek Mishra’nın enerjik bir oryantal dans performansı yer aldı. Ünlü jüri üyesi Neha, “Öğrenciler yeteneklerini sergilemek için benzersiz ve yenilikçi fikirler buldukça bazı performanslara hayran kaldım. Yeni bir şey bulmak zor. Özgüvenleri veya ustalıkları olsun, bazı katılımcılar olağanüstüydü.” Koşu turu sırasında Neha, bir yarışmacı olan Riddhi Kapoor’un başarısızlık korkusunun üstesinden gelmesine yardım etti ve hatta bir rövanş maçı yapmayı kabul etti. Diğer yargıç Mohit Daga, etkinlikte nostaljiye kapıldı. “Genç erkek ve kızların yeteneklerini sergilemelerini ve yıldız olma yolunda ilerlemelerini izlerken çok nostaljik hissediyorum. Beni bir yarışmaya girip oyunculuğa başladığım zamana götürdü.”
VE KAZANANLAR

Birinci ikinci Vivek Mishra ve ikinci ikinci Vanshika Sharma
İlk 10 finalistle ilginç bir soru-cevaptan sonra jüri, şehir finalinin kazananları olarak Maharishi Arvind Üniversitesi’nden Mayank Sharma ve Arch College of Design and Business’tan Rashi Sharma’yı seçti. St Wilfred’s PG College’dan Vivek Mishra ve Vivekananda Global University’den Vanshika Sharma ikinci sırayı alırken, St Wilfred’s PG College’dan Aryan Soni ve Riddhi Kapoor ikinci sırayı aldı.
Başlık sponsoru: JOY
Destekleyen: AcneStar
Mücevher partneri: Everlite by Senco
Bakım partneri: Gillette
Mekan ortağı: Pink Square Mall
Koreografisini yapan: Chandrakala Sanap
Saç ve Makyaj: Shades Cilt ve Saç Bakımı
Kızların gardırobu: Rohit Kamra
Gardırop Boys Nezaket: Rohit Kamra