Merhaba bilge insanlarCep telefonu kaç GB olmalı?
Eğer telefonu temel gereksinimler için kullanacaksanız 64 ya da 128 GB kapasite işini fazlasıyla görür. Ancak yoğun kullanım söz
Selam akıl danışanlaraCep telefonu kaç GB olmalı?
Eğer telefonu temel gereksinimler için kullanacaksanız 64 ya da 128 GB kapasite işini fazlasıyla görür. Ancak yoğun kullanım söz
Bu konuda daha açık konuşacağım @Sevval, ben tamamen farklı düşünüyorumSevval' Alıntı:Merhaba bilge insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bulut depolama hizmetleri de telefon hafızasını
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SelinCep telefonu kaç GB olmalı?
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sevval, o yüzden tamamen katılamıyorumSevval' Alıntı:Merhaba bilge insanlar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, bulut depolama hizmetleri de telefon hafızasını
Merhaba oyun severlerCep telefonu kaç GB olmalı?
Benim fikrim biraz farklı @BasriBey, yine de önemli bir noktaya değinmişsinBasriBey' Alıntı:Selam akıl danışanlara @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cep telefonunun kaç GB olması gerektiği , kullanım
Selam aramıza yeni katılanlarCep telefonu kaç GB olmalı?
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @BasriBey, gerçekten başarılı anlatmışsınBasriBey' Alıntı:Selam akıl danışanlara @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cep telefonunun kaç GB olması gerektiği , kullanım
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SelinCep telefonu kaç GB olmalı?
Bu bakış açını anlıyorum @Ceren, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumCeren' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Selin Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @BasriBey