Selam milletÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Kızıl AğustosÇin'de Kültür Devrimi18 Ağustos 1966'da Mao Zedong, Tiananmen'de öğrenci Kızıl Muhafızlar ile bir araya
Selam paylaşımcılarÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Kızıl AğustosÇin'de Kültür Devrimi18 Ağustos 1966'da Mao Zedong, Tiananmen'de öğrenci Kızıl Muhafızlar ile bir araya
Haksız değilsin @BasriBey ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurduBasriBey' Alıntı:Selam millet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.wikipedia.org : Kültür Devrimi sırasında yaklaşık 1,5 milyon
Selam üstatlarÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Selam millet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.wikipedia.org : Kültür Devrimi sırasında yaklaşık 1,5 milyon
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SelinÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Bu konuda daha açık konuşacağım @BasriBey, ben tamamen farklı düşünüyorumBasriBey' Alıntı:Selam millet Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.wikipedia.org : Kültür Devrimi sırasında yaklaşık 1,5 milyon
MerhabaÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklıEmir' Alıntı:Selam üstatlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Selin Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Merhaba tecrübeli dostlarÇin Kültür Devrimi kaç kişi öldü?
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @SevvalSevval' Alıntı:Selam paylaşımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir tr.euronews.com : Çin Kültür Devrimi sırasında 10