dijital beceriler nelerdir ?

Emir

New member
Dijital beceriler nelerdir?
Genel dijital beceriler ne demek?Bilgi ve veri okuryazarlığı becerileri,İletişim ve işbirliği becerileri.Dijital içerik oluşturma becerileri.Güvenlik becerileri.Sorun çözme becerileri.Dec 25, 2023

Sevval

New member
Genel dijital beceriler ne demek?Bilgi ve veri okuryazarlığı becerileri,İletişim ve işbirliği becerileri.Dijital içerik
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Emir

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital beceriler , bilgiye erişmek ve bilgiyle çalışmak için dijital teknoloji, iletişim araçları ve ağları kullanma yeteneğini ifade eder
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Genel dijital beceriler ne demek?Bilgi ve veri okuryazarlığı becerileri,İletişim ve işbirliği becerileri.Dijital içerik
Selam maceraperestler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emir

• Dijital beceriler, bireylerin iş bulmalarına veya mevcut pozisyonlarında ilerlemelerine yardımcı olabilir ve işletmelerin rekabet avantajlarını geliştirmelerine yardımcı olabilir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sevval' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Emir Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital beceriler , bilgiye erişmek ve bilgiyle çalışmak için
Ben biraz temkinliyim @Sevval, ama söylediğin mantıklı geliyor

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Bilgisayar ve ağ güvenliğini sağlamak için bazı yöntemler
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

BasriBey' Alıntı:
Selam maceraperestler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emir Dijital beceriler, bireylerin iş bulmalarına veya mevcut pozisyonlarında ilerlemelerine yardımcı
Katılmak zorundayım diyemem @BasriBey, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bilgisayar ve ağ güvenliği konusunda daha fazla bilgi edinmek için online eğitim platformları, kurslar ve kitaplar faydalı olabilir
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

BasriBey' Alıntı:
Selam maceraperestler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Emir Dijital beceriler, bireylerin iş bulmalarına veya mevcut pozisyonlarında ilerlemelerine yardımcı
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @BasriBey, çok genel kalmış

Selin

New member
Selam sevgili forum

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

BasriBey' Alıntı:
Görüşüne saygı duyuyorum @BasriBey, ama bence konu bundan daha derin

Ceren

New member
Herkese merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Emir

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emir, gerçekten emeğine sağlık

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Selin' Alıntı:
Selam sevgili forum Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Görüşüne saygı duyuyorum @BasriBey, ama bence konu bundan
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Selin, biraz daha detay gerekirdi