İki memur, reşit olmayan bir çocuğa ‘yanlış davrandıkları’ için görevden alındı | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod

Rajkot: İki polis memuru, Navagam Ghed bölgesinde trafik sıkışıklığı sırasında reşit olmayan bir çocuğa yaramazlık yaptıkları iddiasıyla açığa alındı. Jamnagar Cuma gününde. Ajan Hitesh Chavda’nın askıya alma emirleri ve Vanraj Havad Jamnagar Polis Müfettişi Premsukh tarafından yayınlandı deli.
Davanın ayrıntılarına göre, Chavda ve Khavad, Jamnagar B Bölümü Polis Karakoluna gönderildi. İkili, Cuma günü trafikte seyir halindeyken plakasız bir motosiklette arkadaşlarıyla birlikte 17 yaşındaki bir çocuğu gördü. Bisiklet trafiği engellediği için polisler, reşit olmayan çocuktan bisikleti düzgün bir şekilde park etmesini istedi ve ayrıca aracın evraklarını da aradı. Bu, polis ve reşit olmayan çocuk arasında bir mücadeleye yol açtı. Kaynaklar, memurlardan birinin çocuğa tokat bile attığını söyledi. Ancak Jamnagar SP Delu iddiaları yalanladı.
Olaydan kısa bir süre sonra çocuğun avukat olan babası, diğer aile üyeleriyle birlikte Delu’ya şikayette bulundu. Temasa geçildiğinde Delu şunları söyledi: “Polisin reşit olmayanlara ve kadınlara karşı duyarlı olması gerekiyor. Reşit olmayanların veya kadınların dahil olduğu herhangi bir suiistimal hoş görülemez. Çocuğun ailesinden sözlü şikayet aldım. Konuyu araştırdım ve iddialarının gerçek olduğunu gördüm, dolayısıyla harekete geçtim.’