Rmc Ulusal E-yönetişim Ödülünü Kazandı | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Rajkot Belediye Şirketi (RMC) OTP tabanlı şikayet giderme sistemi için ulusal e-yönetişim ödülünü kazandı.
RMC ayrıca ‘E-Yönetimde Komşuluk Girişiminde Mükemmellik’ kategorisinde gümüş ödül kazandı. Belediye makamı bu projeyi geçen yıl idari reformların bir parçası olarak uygulamıştı, bu sayede şikayet sistemde şikayetçiden sonra kapatılıyor. OTP iş tatmini üzerine. Şikayet, ayrılan süre içinde ele alınmazsa, üst düzey yetkililere iletilecektir.
Belediye Başkanı Pradeep Dav, “Bu sistemi geçen yıl Ağustos ayında başlattık ve insanlardan büyük bir tepki aldık” dedi. RMC, geçen yıl OTP tabanlı sistemi aracılığıyla yaklaşık 4.26 lakh şikayeti çözüme kavuşturdu.
İnsanlara şikayetlerini RMC web sitesinde ve mobil uygulamasında 7/24 ücretsiz çağrı merkezi numarası, Whatsapp numarası aracılığıyla bildirme fırsatı verilir. Her türlü şikayetin çözümlenmesi için gereken süre, yazılımın kendisinde ayrılmıştır.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Rajkot Belediye Şirketi (RMC) OTP tabanlı şikayet giderme sistemi için ulusal e-yönetişim ödülünü kazandı
RMC ayrıca 'E-Yönetimde Komşuluk
Merhaba bilgili dostlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Sevval

New member
Rajkot: Rajkot Belediye Şirketi (RMC) OTP tabanlı şikayet giderme sistemi için ulusal e-yönetişim ödülünü kazandı
Selam kankalar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @KulOr

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @KulOr

BasriBey' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Evet kısmen haklısın @BasriBey, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor

Emir

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KulOr

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

BasriBey' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Bu bakış açını anlıyorum @BasriBey, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Ceren

New member
@KulOr anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Emir' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KulOr Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu bakış açını anlıyorum @BasriBey, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Belki haklısın @Emir, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KulOr, gerçekten emeğine sağlık

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @KulOr

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Emir' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KulOr Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Bu bakış açını anlıyorum @BasriBey, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selin

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @KulOr

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Emir' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Emir, bazı yerler eksik

Sude

New member
Selam maceraperestler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

BasriBey' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @BasriBey