saldırı, adam kaçırma nedeniyle Rajasthan bakanı Rajendra Gudha’ya karşı FIR; CM Ashok Gehlot’u kendisine imada bulunmakla suçladı | Jaipur Haberler

MuzMo

New member

JAIPUR: Neem Ka’da Sainik Refahından Sorumlu Devlet Bakanı Rajendra Gudha ve diğerlerine karşı cinsel saldırı ve adam kaçırma davası açıldı. Thana Kovali Perşembe günü bir meclis üyesi tarafından karakola.
Polis, daha fazla soruşturma için dosyayı adli soruşturma birimine teslim etti.
Ancak Cuma günü Gudha, bir bakan aleyhine dava açılmasının mümkün olmadığını ve Başbakan Ashok Gehlot’a bilgi verilmediğini söyledi. “İçişleri Bakanlığı CM’nin yanında. Bir bakan aleyhine dava açılıp da Başbakan’a tebligat yapılmaz. Sahte dava kaydedilmesin. (CM) ile bizzat görüşüp ne soracağınızı sorarım.” yapmaya çalışıyorlar.” kanıt?” Gudha gazetecilere söyledi.
Polise göre, Kakrana panchayat’ın 31 Nolu koğuşunun meclis üyesi olan şikayetçi Durga Singh, KÖKNAR 27 Ocak’ta bakanın kendisini arayıp yerini sorduğunu söyledi.
“Bakan PA ile birlikte Krishan Kumarbir kadın Vimla Kanwar ve diğerleri evime girdi. Üst düzey bir polis memuru, “Beni araçlarına bindirdiler ve Udaipurwati’deki bir çiftliğe götürdüler” dedi.
Bir polis memuru, dava bir bakanla ilgili olduğundan, davanın daha fazla işlem yapılması için Suç Bölümüne (CB-CID) iletildiğini söyledi. Memur TOI’ye, ön soruşturmaların davanın bir arazi parçasıyla ilgili parasal işlemlerle ilgili olabileceğini gösterdiğini söyledi.
Gudha, Kanwar’ın Durga Singh’in bir arazi parçasını satmak için ondan para aldığını iddia ederek kendisine yaklaştığını iddia ederek iddiaları yalanladı.
“Durga Singh’in sahip olduğu araziyi veya parasını geri vermediğini iddia etti. Ben sadece ona yardım ettim. Bir MLA’ya FIR başvurusunda bulunmadan önce, en azından adil bir soruşturma yapılmalıydı. Bakan Ashok Gehlot’a sorun. Gudha, 2018 meclis seçimlerini Bahujan Samaj Partisi (BSP) biletiyle kazanan altı MLA’dan biri, ancak daha sonra Kongre’ye katıldı. Ashok Gehlot’un kabinesine dahil edildi.