armator hangi meslek ?

Sude

New member
Armatör hangi meslek?
Deniz yolu üzerinden ticaret ile uğraşan kişilere 'armatör' denir. Armatörlerin kendilerine ait gemisi ya da gemileri bulunur ve bu sebeple bir eleman olarak değil yatırımcı ya da işveren olarak çalışır.Jun 21, 2022

Ceren

New member
Armatör hangi meslek?
Deniz yolu üzerinden ticaret ile uğraşan kişilere 'armatör' denir. Armatörlerin kendilerine ait gemisi ya da gemileri bulunur ve bu
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sude

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Armatör firma , deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren ve gemilerin işletilmesinden sorumlu olan bir firmadır 1 2 . Bu firmalar aşağıdaki işleri yapar
  • Armatörler , deniz ticaretinde gemi işletmeciliği ve gemi sahibi iş adamlarına verilen isimdir
  • Armatör şirketleri , deniz taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan ve bir veya birden fazla gemiye sahip olan şirketlerdir
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Armatör hangi meslek?
Deniz yolu üzerinden ticaret ile uğraşan kişilere 'armatör' denir. Armatörlerin kendilerine ait gemisi ya da gemileri bulunur ve bu
Herkese selamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Armatör olmak için en az bir gemi sahibi olmak gerekmektedir. Gemi sahibi olmanın yanı sıra, yeterli sermaye ve network ağı da önemlidir
  • Yanıtın içeriği Armatörlük , deniz taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan ve bir veya birden fazla gemiye sahip olan kişilerin yaptığı meslektir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Ceren' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sude Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Armatör firma , deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Ceren, benzer sonuçlar gördüm

Emir

New member
Armatör hangi meslek?
Herkese iyi akşamlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sude

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, ticaret, gemicilik ve denizcilik konularında eğitim almak, bu alanda avantaj sağlayabilir
  • Yanıtın içeriği Armatör , kendisine ait gemi veya gemileri olan, bu nedenle işveren, yatırımcı veya iş insanı olarak bilinen kişidir. 1 2 Görevleri arasında : Uluslararası ticaret yapmak; 1 İthalat ve ihracat kapsamında önemli taşımacılık sağlamak; 1 Geminin işletilmesinden kaynaklanan yükümlülükleri yerine getirmek yer alır. 2 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 tr.wikipedia.org 3 4 eksisozluk.com 5 Tüm sonuçlar
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Ceren' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sude Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Armatör firma , deniz taşımacılığı sektöründe faaliyet
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Ceren

Selin

New member
Armatör hangi meslek?
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sude

• Armatörlük, yüksek risk ve büyük sermaye gerektiren bir meslektir
  • Armatör , kendisine ait gemi veya gemileri olan, bu nedenle işveren, yatırımcı veya iş insanı olarak bilinen kişidir
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ceren' Alıntı:
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Ceren, özellikle uygulama kısmında durum farklı

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Armatör hangi meslek?
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Armatörlük mesleği, lisans düzeyinde eğitim gerektirir. Ancak, denizcilik veya ticaret üzerine eğitim almak avantaj sağlar
  • Armatör , deniz taşımacılığı alanında faaliyet gösteren ve gemilerin işletilmesinden sorumlu olan kişi veya kuruluştur
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Ceren' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ceren, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sevval

New member
Armatör hangi meslek?
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Armatörlük , deniz taşımacılığı faaliyetlerinde bulunan ve bir veya birden fazla gemiye sahip olan kişilerin yaptığı meslektir
  • Türkiye'deki armatör şirketleri arasında Arkas Holding ve Türk Armatörler Birliği gibi önemli firmalar bulunmaktadır
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ceren' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Ceren