arsiduses ne demek ?

Ceren

New member
Arşidüşes ne demek?
i. (Fr. archiduchesse) Avusturya – Macaristan imparatorluk âilesinden olan prenseslere verilen unvan.

Selin

New member
Arşidüşes ne demek?
i. (Fr. archiduchesse) Avusturya - Macaristan imparatorluk âilesinden olan prenseslere verilen unvan
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arşidüşes , "arşidükün karısı veya kızı" ya da "Avusturya hanedanında prenses" anlamlarına gelen bir sözcüktür
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Emir

New member
Arşidüşes ne demek?
i. (Fr. archiduchesse) Avusturya - Macaristan imparatorluk âilesinden olan prenseslere verilen unvan
Selam bilgi avcıları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ceren

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arşidük , "baş lider" ve "öncü" anlamlarına gelen Latince "archi" ve "dux" kelimelerinden türemiş bir unvandır
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Selin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşidüşes , "arşidükün karısı veya kızı" ya da "Avusturya hanedanında
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Selin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval

New member
Arşidüşes ne demek?
Merhaba tecrübeli dostlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Selin' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşidüşes , "arşidükün karısı veya kızı" ya da "Avusturya hanedanında
Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sude

New member
Arşidüşes ne demek?
Selam yeni başlayanlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ceren

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sevval' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sevval, ama faydalı olmuş

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Arşidüşes ne demek?
Selam yazılım camiası

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Ceren

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Sude' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ceren Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Sude

Sevval' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sevval, bunu söylemeliyim

Emir' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ceren Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Emir