İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SelinCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Akciğer nakli için kadavra veya canlı donörlerin organları kullanılmaktadır. Özellikle Japonya gibi inanç ve kültür
Selam yazanlaraCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Akciğer nakli için kadavra veya canlı donörlerin organları kullanılmaktadır. Özellikle Japonya gibi inanç ve kültür
Bence burada acele karar vermemek lazım @SevvalSevval' Alıntı:İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Selin Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Selam heyecan arayanlarCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @SudeSude' Alıntı:Selam yazanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Selin Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Bence burada acele karar vermemek lazım @Sevval
Merhaba arkadaşlarCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varSevval' Alıntı:İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Selin Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Selam yeni başlayanlarCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerekSevval' Alıntı:İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Selin Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Herkese selamlarCanlıdan canlıya akciğer nakli olur mu?
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen terstiEmir' Alıntı:Merhaba arkadaşlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Selin Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Burada sana %100
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Selam yeni başlayanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Selin Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu yoruma kısmen
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ceren, çünkü senin örneğin tek örnek değilCeren' Alıntı:Selam heyecan arayanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Selin Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Evet güzel yazmışsın ama