didimde ne kadar ingiliz var ?

Emir

New member
Didimde ne kadar İngiliz var?
Bundan 20 yıl öncesine kadar küçük bir tatil yöresi olarak bilinen ilçe, bugün Cheltenham, Plymouth gibi belli başlı İngiliz kentlerine nazire yapar hale geldi. 52 bin 813 kişinin yaşadığı Didim'de, iklime hayran kalıp konut sahibi olan İngiliz sayısı 12 bini geçti.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Bundan 20 yıl öncesine kadar küçük bir tatil yöresi olarak bilinen ilçe, bugün Cheltenham, Plymouth gibi belli başlı İngiliz
Herkese iyi akşamlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2026 yılı itibarıyla Aydın'ın Didim ilçesinde yaklaşık 2.500 İngiliz yaşamaktadır
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Sevval

New member
Bundan 20 yıl öncesine kadar küçük bir tatil yöresi olarak bilinen ilçe, bugün Cheltenham, Plymouth gibi belli başlı İngiliz
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Emir

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

BasriBey' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı itibarıyla Aydın'ın
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @BasriBey, paylaşımın değerli

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Emir

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Emir

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Sevval' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Emir Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu tür bilgilere
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sevval, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ceren

New member
Merhaba değerli dostlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Emir

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

motorkaski' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Emir Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Emir Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir Tam
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @motorkaski, gözüm üzerinde

Selin

New member
Selam üretken insanlara

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emir, gerçekten emeğine sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Sevval' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Emir Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim Bu tür bilgilere
Bazı yerlerde haklısın @Sevval, ama bütünüyle katılamıyorum

Sude

New member
Selam güzel insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

BasriBey' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2026 yılı itibarıyla Aydın'ın
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @BasriBey, onu söyleyeyim