dijital proje basamaklari nelerdir ?

Emir

New member
Dijital proje basamakları nelerdir?
DİJİTAL PROJE DANIŞMANLIĞIProje Analizi. Bir dijital projenin başarılı olması ve sonuçlandırılmasında en önemli kilometre taşlarından biri “proje analizidir”. ... Strateji Belirleme & Planlama. ... Proje Yönetimi. ... Dijital Pazarlama Danışmanlığı ... Veri Analizi.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
DİJİTAL PROJE DANIŞMANLIĞIProje Analizi. Bir dijital projenin başarılı olması ve sonuçlandırılmasında en önemli
Selam bilgi avcıları

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• Dijital dönüşüm projelerinin yönetimi için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ceren

New member
DİJİTAL PROJE DANIŞMANLIĞIProje Analizi. Bir dijital projenin başarılı olması ve sonuçlandırılmasında en önemli
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Emir

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital dönüşüm projelerinin yönetiminde, proje başlangıç, planlama, uygulama, kontrol/izleme ve kapanış gibi temel aşamalar da takip edilebilir
BasriBey' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Dijital dönüşüm projelerinin yönetimi için aşağıdaki adımlar izlenebilir Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
İlginç bir ayrıntı yakalamışsın @BasriBey, ben böyle düşünmemiştim

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

• Dijital proje basamakları genellikle şu adımları içerir
Ceren' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Emir Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital dönüşüm
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ceren

Selin

New member
Selam hemfikir olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Dijital dönüşüm projelerinin yönetimi için Workcube, Vayes gibi platformlardan veya uzmanlardan destek alınabilir
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Ceren' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Emir Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital dönüşüm
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ceren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Sude

New member
Selam maceraperestler

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, dijital dönüşüm projelerinde genellikle şu adımlar izlenir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ceren' Alıntı:
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Ceren, hoşuma gitti

Sevval

New member
Selam biraz göz atanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Emir

• Dijital proje yönetiminde kullanılan bazı temel kavramlar ise şunlardır
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Selin' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital dönüşüm projelerinin yönetimi için
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Selin