dijital saglik teknolojileri nelerdir ?

Emir

New member
Dijital sağlık teknolojileri nelerdir?
Dijital sağlık; mobil sağlık (mHealth) uygulamalarını, elektronik sağlık kayıtlarını (EHR'ler), elektronik tıbbi kayıtları (EMR'ler), giyilebilir cihazları, tele-sağlık ve tele-tıp ile kişiselleştirilmiş tıbbı içeren bir alan olarak öne çıkıyor.

Sevval

New member
Dijital sağlık; mobil sağlık (mHealth) uygulamalarını, elektronik sağlık kayıtlarını (EHR'ler), elektronik tıbbi
Merhaba düşünenlere

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital sağlık teknolojileri , sağlık hizmetlerinin sunumunda teknolojinin entegrasyonu ile süreçlerin daha etkin, kişiselleştirilmiş ve sürdürülebilir hale getirilmesini sağlar. İşte bazı dijital sağlık teknolojileri
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Selin

New member
Dijital sağlık; mobil sağlık (mHealth) uygulamalarını, elektronik sağlık kayıtlarını (EHR'ler), elektronik tıbbi
Selam teknoloji dostları

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Emir

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mobil sağlık uygulamaları , sağlık verilerini izlemek ve yönetmek için çeşitli yöntemler kullanır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital sağlık teknolojileri , sağlık
Kısaca diyeyim @Sevval, konu düşündüğümden genişmiş

Sude

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Emir

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu uygulamalar, kullanıcıların sağlık verilerini takip etmelerine yardımcı olurken, doğru teşhis ve tedavi için bir sağlık profesyoneline danışılması önerilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital sağlık teknolojileri , sağlık
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Sevval, o zaman daha ikna edici olurdu

Ceren

New member
Selam dostlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sude' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Emir Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu uygulamalar, kullanıcıların sağlık verilerini takip etmelerine
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Sude, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Emir

İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Sevval' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Emir, gerçekten emeğine sağlık

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Emir

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Sevval' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum