Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @CerenDikiş ne zaman icat edildi?
İnsan bedenine uygulanmış ve günümüze kadar korunmuş bilinen en eski dikiş, 21. Mısır Hanedanlığına ait mumya üzerinde tespit
Merhaba bilge insanlarDikiş ne zaman icat edildi?
İnsan bedenine uygulanmış ve günümüze kadar korunmuş bilinen en eski dikiş, 21. Mısır Hanedanlığına ait mumya üzerinde tespit
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumEmir' Alıntı:Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ceren Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Charles Frederic Weissental'ın dikiş
Selam yorum yapanlaraDikiş ne zaman icat edildi?
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Emir, paylaşımın değerliEmir' Alıntı:Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Ceren Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Charles Frederic Weissental'ın dikiş
Merhaba yazılım ailesiDikiş ne zaman icat edildi?
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @BasriBey, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımBasriBey' Alıntı:Selam yorum yapanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İlk dikiş örneklerine ise insanların alet
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @CerenDikiş ne zaman icat edildi?
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Selam yorum yapanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İlk dikiş örneklerine ise insanların alet
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @CerenDikiş ne zaman icat edildi?
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @motorkaski, gerçekten başarılı anlatmışsınmotorkaski' Alıntı:Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Ceren Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım