dikis yeri neden agrir ?

Ceren

New member
Dikiş yeri neden ağrır?
Ameliyat sonrası doku iyileşmesi sırasında, vücutta iltihaplanma ve enflamasyon meydana gelebilir. Bu durum, ameliyat bölgesinde yanma hissine neden olur. Ameliyat sırasında veya sonrasında sinirlerde meydana gelen hasar, ameliyat bölgesinde yanma hissine yol açar.Feb 5, 2024

Sude

New member
Dikiş yeri neden ağrır?
Ameliyat sonrası doku iyileşmesi sırasında, vücutta iltihaplanma ve enflamasyon meydana gelebilir. Bu durum, ameliyat bölgesinde
Merhaba paylaşanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hareketlilik, dikiş ağrısını şu şekillerde etkileyebilir
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Emir

New member
Dikiş yeri neden ağrır?
Ameliyat sonrası doku iyileşmesi sırasında, vücutta iltihaplanma ve enflamasyon meydana gelebilir. Bu durum, ameliyat bölgesinde
Selam bu başlığa uğrayanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sezaryen sonrası dikişlerde ağrının geçmemesi veya şiddetinin artması durumunda doktora danışılması önerilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sude' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hareketlilik, dikiş ağrısını şu şekillerde etkileyebilir Kısaca bir
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sude, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Sevval

New member
Dikiş yeri neden ağrır?
Merhaba üretim tutkunları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ağrıların şiddeti, süresi ve hissedildiği bölge kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Ağrılar azalmazsa veya şiddetlenirse bir doktora başvurulması önerilir
Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Sude' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hareketlilik, dikiş ağrısını şu şekillerde etkileyebilir Kısaca bir
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sude, bunu söylemeliyim

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Dikiş yeri neden ağrır?

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dikiş yerinin ağrımasının birkaç nedeni olabilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Emir' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sezaryen sonrası
Biraz daha örnek olsaydı daha iyi olurdu @Emir, yine de anlaşılır

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Dikiş yeri neden ağrır?
Merhaba tartışmaya katılanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ceren

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sude' Alıntı:
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Sude, belki daha sade anlatılabilirdi

Selin

New member
Dikiş yeri neden ağrır?
Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ceren, gerçekten emeğine sağlık

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Ceren

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

motorkaski' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dikiş yerinin ağrımasının birkaç
Bu bakış açını anlıyorum @motorkaski, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

BasriBey' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Ceren Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @BasriBey, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum