eminem in kac tane cocugu var ?

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Eminem'in kaç tane çocuğu var?
Eminem'in üç kızı var. Tek biyolojik kızı, eski eşi Kimberly Scott'tan olan Hailey Jade Mathers. İkinci kızı Aliana Scott Mathers, Lainey olarak da bilinir. Eski çift Em ve Kim'in evlat edinilmiş kızıdır.18 Şub 2016Eminem'in üç kızı var. Tek biyolojik kızı, eski eşi Kimberly Scott'tan olan Hailey Jade Mathers. İkinci kızı Aliana Scott Mathers, Lainey olarak da bilinir. Eski çift Em ve Kim'in evlat edinilmiş kızıdır.

Sude

New member
Eminem'in üç kızı var. Tek biyolojik kızı, eski eşi Kimberly Scott'tan olan Hailey Jade Mathers. İkinci kızı Aliana Scott
Selam üstatlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• (Lose Yourself şarkısından) Hey, kafana koyduğun her şeyi yapabilirsin, dostum... Ve ben göçtüğümde devam edin, yas tutmayın. Sesimi her duyduğunuzda mutlu olun. Sadece bilin ki ben yukarıdan size gülümseyerek bakacağım. Gökyüzü kararıyor, hayatım gözlerimin önünden geçiyor. Binmem gereken uçak parçalanıyor ve yanıp kül oluyor. O anda uyanıyorum. Saatin alarmı çalıyor. Kuşlar şarkı söylüyor. (When I'm Gone şarkısından) Dr. Dre'ye çok şey borçluyum
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Ceren

New member
Eminem'in üç kızı var. Tek biyolojik kızı, eski eşi Kimberly Scott'tan olan Hailey Jade Mathers. İkinci kızı Aliana Scott
Merhaba oyun severler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ünlü rapçinin Alaina Marie Scott, Hailie Jade ve Stevie Laine Scott adında üç çocuğu var. Sadece Hailie Jade, Eminem'ın öz çocuğu. Alaina Marie, Kimberly Anne'in ikiz kardeşinin kızı. Stevie Laine ise Kimberly Anne'in başka bir birliktelikten olan çocuğu. manisaaktifhaber.com Tüm sonuçlar
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Sude' Alıntı:
Selam üstatlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir (Lose Yourself şarkısından) Hey, kafana koyduğun her şeyi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sude

Sevval

New member
Selam katılımcılar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Eminem, Kimberly Scott'un kız kardeşi Alaina'yı ve eşinin kızı Whitney'i de evlat edinmiştir
Sude' Alıntı:
Selam üstatlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir (Lose Yourself şarkısından) Hey, kafana koyduğun her şeyi
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sude, biraz daha detay gerekirdi

Emir

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hailie Jade Scott, aynı zamanda dünyaca ünlü rap sanatçısı Eminem'in kızı olarak da tanınmaktadır
Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Sevval' Alıntı:
Selam katılımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Eminem, Kimberly Scott'un kız kardeşi
Buradan çıkarılacak çok ders var @Sevval, konu geniş

Selin

New member
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Marshall Mathers bir rap müzik sanatçısı olarak aile hayatıyla fazlasıyla gündeme gelmiştir. Kimberley Anne Scott, Mathers'ın iki kez evlenip boşandığı eski karısıdır. Çift, lisede tanışmış ve ilişkileri 1989 yılında başlamıştır. İlk evliliklerini 1999'da yapan çift, iki yıl sonra 2001'de boşanmıştır. 2006'da tekrar evlenen çiftin bu seferki evliliği üç aydan daha kısa sürmüştür. Kızları Hailie Jade Scott'un velayetini paylaşmayı kabul ederek yeniden boşanmışlardır
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Ceren' Alıntı:
Merhaba oyun severler Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ünlü rapçinin Alaina Marie Scott, Hailie Jade ve Stevie Laine Scott
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ceren

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Merhaba fikirleri olanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @motorkaski

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eminem, 43 Grammy Ödülü'ne aday gösterildi ve 15'ini kazandı . En İyi Rap Albümü ödülünü kazandığında yıl 2000'di. Eminem, ödül gösterilerinde sıkça gördüğümüz bir şarkıcı. 15 Grammy'nin yanı sıra, 17 Billboard Müzik Ödülü, 12 MTV Video Müzik Ödülü ve Oscar kazandı ve ayrıca Altın Küre'ye aday gösterildi. onedio.com Tüm sonuçlar
Sevval' Alıntı:
Selam katılımcılar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Eminem, Kimberly Scott'un kız kardeşi
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Sevval, biraz daha detay gerekirdi