Merhaba bilge insanlarBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
1958 ve 1962 yılları arasında 36 milyon insanın ölümü ile sonuçlanan "Büyük Çin Kıtlığı" dışında çoğu unutulmuş veya
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @EmirBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
1958 ve 1962 yılları arasında 36 milyon insanın ölümü ile sonuçlanan "Büyük Çin Kıtlığı" dışında çoğu unutulmuş veya
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanındaSelin' Alıntı:Merhaba bilge insanlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir
Merhaba canlarBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varSevval' Alıntı:Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Emir Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağımTam
Selam heyecan arayanlarBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Sevval, ama çoğunluk böyle düşünüyorSevval' Alıntı:Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Emir Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağımTam
Merhaba denemekten korkmayanlaraBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @SevvalSevval' Alıntı:Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Emir Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağımTam
Merhaba okuyanlaraBüyük Çin kıtlığında kaç kişi öldü?
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @CerenCeren' Alıntı:Merhaba denemekten korkmayanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Emir Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese