Selam yazanlaraCengiz ailesi ne iş yapıyor?
Cengiz Holding 1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat
Herkese iyi sabahlarCengiz ailesi ne iş yapıyor?
Cengiz Holding 1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @BasriBey, onu vurgulaman yerindeBasriBey' Alıntı:Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Merhaba buradan geçen herkeseCengiz ailesi ne iş yapıyor?
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Selam gençlerCengiz ailesi ne iş yapıyor?
Bu yoruma tamamen katıldım @BasriBey, özellikle son bölümüBasriBey' Alıntı:Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Selam gençlerCengiz ailesi ne iş yapıyor?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklıEmir' Alıntı:Selam gençler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Sevval Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sevval
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SudeSude' Alıntı:Herkese iyi sabahlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @SelinSelin' Alıntı:Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Sevval Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok