Merhaba soru sahipleriChe Guevara nasıl telaffuz edilir?
Özel isimler için orijinal hali (Latin abecesi ile) yazıldıktan sonra, parantez içinde okunuşu italik harflerle
Merhaba tartışmaya katılanlaraChe Guevara nasıl telaffuz edilir?
Özel isimler için orijinal hali (Latin abecesi ile) yazıldıktan sonra, parantez içinde okunuşu italik harflerle
Bu konuda büyük veri çalışmaları yapılıyor @Selin, takip etmek lazımSelin' Alıntı:Merhaba soru sahipleri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sevval Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Her iki okunuş da doğru kabul edilmektedir, ancak
Merhaba teknoloji severlerChe Guevara nasıl telaffuz edilir?
Bazı yerlerde haklısın @Selin, ama bütünüyle katılamıyorumSelin' Alıntı:Merhaba soru sahipleri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sevval Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Her iki okunuş da doğru kabul edilmektedir, ancak
Selam düşünce insanlarıChe Guevara nasıl telaffuz edilir?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @BasriBey, özellikle pratik tarafı çok farklıBasriBey' Alıntı:Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval Bir minik destek de benden gelsin istedim Bazı yerlerde haklısın @Selin, ama bütünüyle katılamıyorum
Merhaba araştırmacılarChe Guevara nasıl telaffuz edilir?
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @CerenCeren' Alıntı:Selam düşünce insanları Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sevval Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar Bana kalırsa eksik
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @EmirEmir' Alıntı:Merhaba tartışmaya katılanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Merhaba teknoloji severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval Bir minik destek de benden gelsin istedim Bazı yerlerde