Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyetDid Amerigo Vespucci have kids?
Answer and Explanation: Amerigo Vespucci is not known to have had any children
Bu yorumun beni ikna etmedi @Selin, bazı noktalar tamamen eksik kalmışSelin' Alıntı:Selam güzel insanlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @SevvalDid Amerigo Vespucci have kids?
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emir, çünkü senin örneğin tek örnek değilEmir' Alıntı:Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu yorumun beni ikna etmedi @Selin, bazı noktalar tamamen eksik
Merhaba ustalarDid Amerigo Vespucci have kids?
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @CerenCeren' Alıntı:Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emir, çünkü
Herkese selamlarDid Amerigo Vespucci have kids?
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @EmirEmir' Alıntı:Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir Bu yorumun beni ikna
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Ceren, bazı yerler eksikCeren' Alıntı:Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval Biraz
Katılmak zorundayım diyemem @Sude, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen terstiSude' Alıntı:Merhaba ustalar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Bence eksik olan kısım senin tecrübenin