cin hangi dine mensuptur ?

Sevval

New member
Çin hangi dine mensuptur?
21. yüzyılın başında yapılan ulusal anketler, Han Çinlilerin %80'inin (yani yüz milyonlarca insanın) bir çeşit Çin halk diniyle Taoizmi izlemektedir; %10-16'si Budist; %3-4'ü Hristiyan; ve %1-2'si Müslüman.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
21. yüzyılın başında yapılan ulusal anketler, Han Çinlilerin %80'inin (yani yüz milyonlarca insanın) bir çeşit Çin halk diniyle
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

@Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Ceren

New member
21. yüzyılın başında yapılan ulusal anketler, Han Çinlilerin %80'inin (yani yüz milyonlarca insanın) bir çeşit Çin halk diniyle
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

BasriBey' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Ben buna katılmıyorum @BasriBey, özellikle son nokta bana ters geldi

Emir

New member
Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sevval

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

BasriBey' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu @Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor
Benim fikrim biraz farklı @BasriBey, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Sude

New member
Selam kankalar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ceren' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Ben buna
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Ceren, genel gidişat bu yönde gibi

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

@Sevval gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Sude' Alıntı:
Selam kankalar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Ceren, genel gidişat bu
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Sude, gerçekten başarılı anlatmışsın

Selin

New member
Selam biraz göz atanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sevval

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ceren' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevval Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Ben buna
Katılmak zorundayım diyemem @Ceren, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti